Alat za kreiranje vizuelnih rešenja za nedizajnere

//Alat za kreiranje vizuelnih rešenja za nedizajnere

Alat za kreiranje vizuelnih rešenja za nedizajnere

Ako niste dizajner i ne volite fotošop a imate potrebu za kreiranjem vizelnog sadržaja onda je CANVA verovatno najbolje rešenje za vas.

Canvu koristim već skoro godinu dana i smatram ga najkorisnijim alatom svakog komjuniti menadžara čak iako ume solidno da se snalazai u fotošopu.

Jednostavnost dodavanja elemenata i unapred predefinisane optimalne dimenzije slika za većinu društvenih mreža čini ovaj alat prosto neodoljivim.

Dopao vam se ovaj video? Podelite ga sa svojim prijateljima i pratiocima.

Ne želite da propustite sledeći video? Prijavite se na mailing listu.

 

 

By | 2015-02-17T19:16:46+00:00 фебруар 17th, 2015|video|3 Comments

About the Author:

3 Comments

  1. Milan Stojković фебруар 17, 2015 at 8:07 pm - Reply

    Otkrio sam Canvu pre par meseci i prezadovoljan sam! Redovno je koristim za najrazličitije namene. Preporučio bih svima koji nisu vični dizajnu da najpre prođu sve tutorijale koje Canva nudi. Iako će to oduzeti vremena na početku posle je sve mnogo lakše jer tačno znate šta Canva može, gde se opcije nalaze i kako da dođete do željenih rešenja.

  2. Marija Stevuljević април 8, 2015 at 4:53 pm - Reply

    Budući da sam nova u kreiranju sadržaja na web-u i na društvenim mrežama u smislu marketinške promocije proizvoda kompanije u kojoj radim, ovaj video, ali i svi ostali su mi vrlo korisni kao početnici 🙂 hvala mnogo ivane, nastavljam da te pratim, a danas ću napraviti i prvi poster za FB uz pomoć alata koje nudi Canva. poz 🙂

    • Ivan април 8, 2015 at 5:04 pm - Reply

      Super Marija

      Drago mi je da ti je pomoglo 🙂

Leave A Comment